Fabriksgaranti

Vi ved, hvad du tænker, når du hører vores priser: ‘er det nu ikke også for godt til at være sandt?’ 

Men træk du bare vejret helt roligt. Der er nemlig ingen grund til at være nervøs, når du afleverer bilen hos os. Hos One Mobility garanterer vi 100% bevaring af fabriksgarantien, og vi sætter godkendt stempel i din servicebog efter endt service - fuldstændig ligesom de dyre værksteder.

Kun OE reservedele af original kvalitet

Der er flere grunde til, at vores stempel i din servicebog tæller lige så meget, som hvis den kom fra et af mærkevareværkstederne. 

Vi bruger nemlig kun OE reservedele af original kvalitet, reservedele med minimum 3 års garanti, og vi har adgang til alle servicedata om din bil. Derudover følger vi altid den mest opdaterede version af fabrikkens forskrift, og vores kompetente fagfolk bliver løbende efteruddannet, så de kan klare enhver tænkelig service og reparation af din bil. 

100% fabriksgaranti eller pengene tilbage

Skulle der mod forventning ske en fejl under vores service eller reparation, der gør, at du mister din fabrikgaranti, sørger vi naturligvis for at udbedre problemet kvit og frit. Det er ikke sket endnu, men hvis det sker, kan du være sikker på, at du ikke bliver lagt økonomisk til last.