One Mobility har alt inden for biler og værksted

One Mobility er et selskab med en overordnet idé, nemlig at du kan finde alt alt under ét tag inden for biler. Hos os finder du følgende services:

  • Biludlejning

  • Salg af person- og varebiler

  • Leasing af person- og varebiler

  • Værksted


Biler i Ballerup samlet ét sted

Ballerup er en bilby, og øverst på skamlen står One Mobility. Grunden til dette er enkel. Søger du nogen, der kan stå for et bilsalg i Ballerup, er det os du skal gå til. Eller mangler du en automekaniker i Ballerup, kan du også finde dette på vores adresse. Og hvis det er biludlejning eller leasing, du søger, kan vi også hjælpe. Som sagt, alt under ét tag hos One Mobility.

Derudover, når du afleverer bilen hos One Mobility, garanterer vi 100% bevaring af fabriksgarantien, og vi sætter godkendt stempel i din servicebog efter endt service - fuldstændig ligesom de dyre værksteder.

Kun OE-reservedele af original kvalitet

Der er flere grunde til, at vores stempel i din servicebog tæller lige så meget, som hvis den kom fra et af mærkevareværkstederne. 

Vi bruger nemlig kun OE reservedele af original kvalitet, reservedele med minimum 3 års garanti, og vi har adgang til alle servicedata om din bil. Derudover følger vi altid den mest opdaterede version af fabrikkens forskrift, og vores kompetente fagfolk bliver løbende efteruddannet, så de kan klare enhver tænkelig service og reparation af din bil. 

Skulle der mod forventning, ske en fejl under vores service eller reparation, der gør, at du mister din fabrikgaranti, sørger vi naturligvis for at udbedre problemet kvit og frit. Det er ikke sket endnu, men hvis det sker, kan du være sikker på, at du ikke bliver lagt økonomisk til last.

Vores mål er glade og tilfredse kunder

Hos One Mobility er du ikke bare en kunde. Vores mål er at gøre dig og din bil tilfreds, så du ikke behøver at bekymre dig om at have en funktionel bil hver dag. Vi garanterer altid:

  • Nærværende betjening

  • Svar inden for senest 24 timer

  • Fleksibilitet i højsædet og for eksempel mulighed for et møde på din foretrukne adresse

  • Friskbrygget kaffe, kildevand og fri Wifi i vores hyggelige lounge, mens du venter 

lokale.jpg

  


Altid målrettet rådgivning

Hver enkelt bil og kunde er unik, og det ved vi hos One Mobility. Vi sørger altid for at levere uafhængig og professionel rådgivning, og vi afdækker i samråd med dig behov, forventninger og økonomi. Desuden kan vi vejlede dig i forhold til fordele og ulemper ved forskellige løsningsforslag.

Se vores medarbejdere her.

Bestil i Ballerup