En fejlkodelæsning kan finde fejl ved din bil

Kender du det. Du kører i din bil, og pludselig begynder en lampe at lyse i instrumentbrættet? Hvad skal du gøre nu? Køre videre, stoppe bilen eller hvad? Du kan også køre din bil til One Mobility i Ballerup, hvor vi kan lave en fejlkodelæsning af din bil for at finde ud af, hvad der er i vejen.

Hvorfor skal du lave en fejlkodelæsning?

En fejlkodelæsning kan vise sig ikke at føre nogle betydelige fejl med sig, men det kan også være en fejl, der er mere alvorlig. Spørgsmålet er så, om du vil risikere at fejlen på længere sigt kan resultere i en mere alvorlig skade på bilens motor, eller om du vil køre et smut forbi One Mobility i Ballerup og få udlæst fejlen? Vores mekanikere kan udlæse fejlkoden for dig, og på meget kort tid klarlægge om det er en alvorlig eller ubetydelig fejl.

Udover at finde ud af hvorfor en given lampe lyste, så hjælper en fejlkodelæsning også, at man kan nulstille fejlen, så alle sensorer virker rigtigt til næste gang, der er noget i vejen. Gør de ikke det, vil din bil måske bruge unødvendige mængder brændstof eller for eksempel køre rundt med et partikelfilter, der ikke fungerer korrekt.  

Bestil i Ballerup