Dækmontering og 4 hjulsudmåling

Hos One Mobility har vi dygtige mekanikere, som hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med dækmontering og 4 hjulsudmåling, når du skal skifte fra sommer- til vinterdæk og tilbage igen.

Dækmontering på fælge samt sommer- og vinterdæk

One Mobility kan naturligvis også hjælpe dig, når du skal have monteret dæk på bilens fælge, eller have skiftet de gamle dæk ud med nogle nye. Vi afmonterer de gamle dæk og monterer de nye på fælgene. Derudover afbalancerer vi hjulene, og sætter de nye dæk på, hvis du også ønsker det.

I forhold til emnet sommer- og vinterdæk, er der mange delte meninger om nødvendigheden af at skifte mellem dem. Men uanset hvordan man vender og drejer det, så er der forskel i bremselængden, når man skifter mellem sæson-specifikke dæk. Derfor anbefaler vi altid hos One Mobility, at du skifter mellem sommer- og vinterdæk.

Husk også 4 hjulsudmåling

Når det kommer et emnet dæk på biler, skal du også huske på 4 hjulsudmåling, men hvad er det egentligt? 4 hjulsudmåling, eller sporing af dæk, er en process, der sørger for, at alle fire dæk er placeret optimalt i forhold til hinanden og bilen.  

4 hjulsudmåling er noget, man skal huske at få gjort på sin bil for at slitage af dækkene er ens, og at de bliver slidt lige hurtigt. En anden fordel er, at brændstofforbruget reduceres, som en konsekvens af mindre rullemodstand der ellers opstår ved skævt-siddende dæk, der får ujævnt nedslidte dæk.

Forlæng levetiden på dine dæk

Hos One Mobilty kan vi altid hjælpe med dækmontering samt 4 hjulsudmåling, men du kan også gøre noget selv for at forlænge levetiden på din bils dæk. Dækkene har nemlig en stor betydning for din bils køreegenskaber. Det er derfor vigtigt, at de altid vedligeholdes og ikke slides skævt.

Desuden er et korrekt dæktryk til alle tider og alle belastninger alfa og omega for dækkets levetid. Derfor skal du altid huske at kontrollere dæktrykket med jævne mellemrum, eller hvis du skal køre med tungt læs.

Regelmæssig udskiftning af alle dæk sikrer, at dækkene slides mere jævnt, og du bør derfor skifte alle fire dæk på én gang, frem for at skifte af to omgange.


Bestil i Ballerup