En god autostereo er lig med god lyd i bilen

Elsker du at høre musik i bilen på vej til arbejde? Eller er du typen, der godt kan lide at lytte til nyhederne, når du sidder i bilen til daglig? Så er en velfungerende autostereo eller bilradio alfa og omega. 

Hos OneMobility i Ballerup kan vi hjælpe dig med at vælge den rette autostereo, så den dækker dine behov og din prisklasse. Og vi hjælper selvfølgelig også med at montere den, så du ikke selv behøver at sidde og rode med ledninger.  

Men hvad skal du tænker over, når du skal have en ny bilradio?

Omkostninger og størrelse

Det første, du skal tænke over, er prisen. Hvor meget vil du bruge på din nye autostereo? For at vurdere det, skal du identificere, hvilke funktioner du vil have at din nye bilradio skal have. Når du har det på plads, kan du nemmere finde den rette autostereo.   

Husk dog at undersøge hvilke modeller, som passer til din bil, så du ikke køber en model, der ikke passer til din bil. Du kan enten selv undersøge det ved at læse det i din bils brugsanvisning. Eller du kan også få hjælp hos OneMobility, hvor vi med glæde vil hjælpe dig med at undersøge, om det anlæg, du har udset dig, passer til din bil og model.

Tekniske komponenter i din autostereo

Vil du have muligheden for at aflæse CD’er og DVD’er, skal du huske at vælge en model, hvor det er muligt. En anden mulighed er mechless, hvis du er over CD’er og DVD’er ikke vil afspille nogle diske i dit nye anlæg, så vil du måske have en mechless-modtager, der slet ikke har en diskmodtager.   

Derudover, hvis du vil have en autostereo, skal du sørge for at finde en modtager med en indbygget HD-radiotuner, der kan hente satellitsignaler, hvis du ikke vil nøjes med lokale radiostationer.   

Og hvad med forstærkere? Typisk har fabrikssystemer allerede indbygget forstærkere, men hvis du ønsker at øge mængden af ​​lydstyrke, vil du måske købe en ny forstærker og højttalere.    Og endeligt skal du selvfølge huske, hvordan du tilknytter din smartphone til din autostereo. Generelt har du to muligheder, enten USB stikkontakt eller en anden type ekstra stikkontakt (1/8 tommer) eller Bluetooth (trådløs).

Bestil i Ballerup