Autokølere skal vedligeholdes løbende

Autokølere eller blot kølere. Kært barn har mange navne. Men det til trods, er det vigtigt, at man husker at vedligeholde bilers autokølere. Men inden vi fortæller, hvordan du gør det, så tænker du måske. Hvad er en autokøler?  

Autokølere er den enhed i motoren, der sørger for, at motoren holdes nedkølet og ikke overopheder og ødelægger vitale dele. Måden kølere fungerer på er, at kølervæske løber igennem systemet og bliver varmet op gennem motoren, mens det bliver kølet ned gennem radiatoren. Når dette system fejler, er det som regel på grund af utætheder, så der er for lidt kølervæske til at køle motoren ned.  

Er uheldet ude, og du har set utætheder fra autokøleren, så kan OneMobility hjælpe. Book din tid i dag her!

Hvornår skal bilers autokølere have ny væske? 

Du kender det sikkert. Du står med hovedet ned i motoren, og du skal have påfyldt kølervæske på din autokøler. Men hvornår skal du gøre det?    

Som hovedregel skal du kun bekymre dig, når du kan se, at væsken står på minimum. Så kan du roligt fylde mere kølervæske på bilen. Men husk dog at du skal vente, til at bilens motor er kølet helt af, inden du begynder påfyldningen.

Udskiftning og reparation af autokølere 

Desværre varer autokølere ikke for evigt, og du kan komme i den situation, hvor du skal enten reparere den eller udskifte den. Men det er en meget omfattende opgave, og derfor rådes det til, at du får en autoriseret mekaniker til at gøre det.    

Hos OneMobility har vi flere års erfaring i faget, og vi tager os altid kærligt af din bil, når uheldet er ude. Book en tid hos os i dag.

Bestil i Ballerup