Dit bedste autoværksted i Ballerup

One Mobility er det rette valg af autoværksted i Ballerup, der hjælper dig med alle typer af reparationer til den helt rette pris. Vi har samlet alle ydelser inden for reparation af biler under ét tag, således at vi kan tage os af alle former for reparationer. One Mobility er med andre ord det rette valg af værksted i Ballerup.

Dit autoværksted i Ballerup med konkurrencedygtige priser

Vi ved godt, at det kan være en dyr affære at få repareret sin bil, når uheldet er ude. Men vi ved også godt, at en bil ofte er uundværlig at have i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser, så en bilreparation ikke vil ødelægge dit daglige budget.

Service af alle typer biler

bygning.jpg

Hvad end din bil er fra 2009 eller 2019, kan vi hjælpe med at få den repareret. One Mobility er det autoværksted i Ballerup, der kan håndtere reparation af alle typer af biler. Uanset om den er ny eller gammel, eller uanset hvilket bilmærke der er tale om.

Service inden for garantiperioden

Vi kan også lave service på din bil i garantiperioden, vel og mærke så du ikke mister fabriksgarantien på din nye bil. Det kan vi gøre, fordi vi lever op til EU’s regler omkring service under garantiperioden. Kravet for dette er, at vi servicerer og reparerer din bil efter bilfabrikantens forskrifter samt anvender reservedele af original kvalitet.

Vores værksted i Ballerup er ledet af erfarne folk

One Mobilitys mekanikere (link til hvem er vi) er erfarne og kan klare alle typer af udfordringer, som de måtte stå overfor. Med det nyeste værktøj og nye testere til at aflæse forskellige bilmærkers computere, kan vi altid nå frem til den rette konklusion, så vi får din bil tilbage på gaden hurtigst muligt.

Se vores medarbejdere her.

Et autoværksted i Ballerup med mange ydelser

One Mobility er et autoværksted i Ballerup, der har alle kompetencer samlet under ét tag.

Vi udfører følgende:

Vi servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang - også i garantiperioden på helt nye biler. Nedenfor kan du se, hvad vi især specialiserer os i:

Bestil tid hos One Mobility i Ballerup

Her kan du booke tid på vores værksteder i alle døgnets timer. Vi har gjort det nemt for dig, så du kan se ledige tider i vores kalender til netop den opgave du vælger.

Fordele:

  • Undgå ventetid i telefonen.
  • Bestil tid når du har tid.
  • Se vores online tilbud

Bestil i Ballerup